Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Ecomarket mbeshtet Down Syndrome Albania.

Per te ndihmuar ne te ardhmen dhe shendetin e ketyre femijeve Ecomarket ka krijuar mundesine per nje kend me lule te ardhurat e se ciles shkojne per Down Syndrome Albania. Blini nje lule dhe kontribuoni ne kete kauze. Te sigurojme nje jete me te mire per te tjeret dhe per ata qe kane me shume nevoje.
Kendi i luleve gjendet ne Ecomarket tek kompleksi Kika.

Gjithashtu gjate vitit 2016 ne diten boterore te sindromes down Ecomarket mbeshteti kete kauze duke krijuar mundesine e shitjes se corapeve tipike te kesaj kauze ne 12 marketet e saj.
Ne bashkepunim te forte me stafin e saj arrriten qe te mblidhnin nje vlere teper te mire, e cila shkoi ne ndihme te kesaj kauze.
ooo

{"wp_error":"The certificate issuer's certificate has expired. Check your system date and time."}