Mbajtës i Kartës së Klientit?

Të gjithë mbajtësit e Kartës së Klientit Eco Market mund të kontrollojnë pikët e tyre edhe online.

 

Për të aksesuar llogarinë tuaj, ju nevojitet adresa e-mail me të cilën keni regjistruar kartën tuaj si dhe Karta juaj e Klientit.

Pas shkrimit të adresës e-mail dhe numrave përkatës të kartës (6 shifrave të fundit të saj), një fjalëkalim do ju dërgohet me e-mail, i cili më pas do ju lejojë aksesin tek të dhënat tuaja.

 

Kontrolloni llogarinë tuaj tani.

Kontrollo tani

Rezervoni kartën tuaj Eco Market

Me të dërguar aplikimin, një nga agjentët tanë do ju njoftojë kur karta juaj të jetë gati, pranë dyqanit të përzgjedhur nga ju.

Për çdo 10 lekë të shpenzuar, ju përfitoni 1 pikë. Mblidhni pikë dhe blini me to produkte nga katalogu i dhuratave në dyqan. Nxitoni!

 

Karta e Klientit
Sending