Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Nutella Cronuts

Nutella Cronuts

Ingredientët:

320 gr petë sfoliat
Nutella
Çokollatë
Ujë
Vaj

Përgatitja:
Prijeni petën sfoliat në rrathë me madhësi të njëjtë.
Vendosini rrathët njëri mbi tjetrin duke i lagur, derisa të bëhen 4 rrathë. Prini nga një rreth më të vogël në mes të rrethit të madh për t’i dhënë formë.
Më pas skuqini duke i zhytur në vaj në 180 gradë derisa të marrin ngjyrë të artë.
I lini të thahen dhe të ftohen mbi një letër kuzhine. Pasi të ftohen, me ndihmën e një xhepi pastiçier mbushini rrathët me nutella.
Gjithashtu mund t’i vendosni nutella dhe çokollatë të grirë përsipër.

Skills

Posted on

March 2, 2018

{"wp_error":"The certificate issuer's certificate has expired. Check your system date and time."}