by admin | Jul 18, 2017 |
Perberesit 120 gr makarona 100 gr skampi 100 gr midhje 50 gr karkaleca 50 gr kallamar 50 gr oktapod 200 gr domate 2 thelpinj hudher pak vaj ulliri pak majdanoz pak kripe pak vere e bardhe Përgatitja Vendosim tiganin në zjarr pak vaj ulliri hedhim 2 thelpi hudhër dhe e...
by admin | Oct 13, 2015 |
Përbërësit: 3 lugë gjelle miell misri ½ filxhan ujë shtesë 2 lugë gjelle ujë ½ lugë çaji hudhër pluhur ½ kg biftek pa kocka te prerë në shirita 2 lugë gjelle vaj 4 filxhanë lulka brokoli 1 qepë të vogël, të prerë 1/3 filxhan salcë soje 2 lugë gjelle sheqer të...
by admin | Sep 23, 2015 |
Përbërësit: Kripë dhe piper 350 gr penne 1 ½ lugë çaji gjalpë 3 lugë gjelle qepë të grirë ¼ filxhan verë të bardhë 1 filxhan krem pana 1 lugë çaji lëng limoni 100 gr salmon të tymosur të prerë në copa 2 lugë gjelle bishta qepe të njomë Përgatitja: Në një tas të...
by admin | Aug 26, 2015 |
Përbërësit: 1kg midhje 1/2 litër ujë 400 gr salce domate Divella 5 qepë të freskëta 1 qepë e thatë 1 filxhan oriz kokërrgjatë 1 koncentrat perimesh ½ tufë koper 1 filxhan vaj ulliri kripë, piper Pastrojmë midhjet nga jashtë duke ia hequr të gjitha fijet e tepërta. I...