Kunguj me vezë

Kunguj me vezë

Për të përgatitur kunguj me vezë nevojiten : 4 kunguj 1 qepë 1 domate 4 vezë Aiba 2 thelpinj hudhre vaj Eco piper i zi kripë Përgatitja : Në një tenxhere hidhni vajin e ullirit. Sipër shtoni qepët e grira, kungujtë e grirë në trashësinë e gishtit, domatet e grira kub,...
Patate të pjekura në furrë

Patate të pjekura në furrë

Përbërësit: 4 patate të mëdha 100gr djath parmixhano të grirë gjalpë kripë piper, majdanoz -Qërojmë patatet duke i prerë në feta shumë të holla me ndihmën e një thike apo një qëruese patatesh. I vendosim në një enë të thellë . -Lyejmë me gjalpë një tavë të...
Supë Verore

Supë Verore

Përbërësit: 6 qepë 40 gram gjalpë 1 lugë gjelle miell ½ lugë çaji kripë 500 ml lëng pule 250 ml qumësht 3 të verdha veze 2 domate 2 speca te grira holle pak spec djegës 2 lugë gjelle majdanoz i grirë Kripë Piper i zi Përgatitja: Shkrini gjalpin në një enë në...
Rizoto me Kerpudha

Rizoto me Kerpudha

Përbërësit:   Oriz  Ecomarket   300 gr kërpudha   1 qepë e vogël   2 litra lëng koncentrat perimesh   2 lugë vaj ulliri   1 tufë majdanoz   50 gr parmixhano   Kripë dhe piper Përgatitja: Në një tenxhere hidhni koncentratin dhe...