Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Eco Shorte aktive 1 Maj – 30 Qershor.

Blini nje nga produktet ELKA ose LUFRA dhe ju beheni pjese e ketij shorteu me 25 Dhurata.
Me date 1 Korrik behet hedhja e shorteut tek Eco Market Kompleksi Kika ora 18:00.

Kuponat e blerjes se produkteve do te hidhen ne nje kuti ku do te perzgjidhen fituesit sipas rregullave te ketij shorteu. Shorteu ka elementin rastesor ndaj sa me shume produkte te blini ju rriten mundesite per te fituar nja nga 25 dhuratat fantastike te Eco Market.

 

 

{"wp_error":"The certificate issuer's certificate has expired. Check your system date and time."}