Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Ecomarket, ne ndihme te familjeve ne nevoje ka bashkepunuar me FoodBank Albania per te kontribuar sadopak ne miresine e ketyre famijve.

Ne cdo market Eco jane pranuar organizatore te ketij institucioni te cilet me ndihmen dhe vullnetin e tyre kan mbledhur ndihma.

Klientet te Ecomarket me dashamiresine me te madhe kane pranuar te jene pjese e kesaj nisme dhe mese te ndergjegjshem per kushtet e jetes se tyre shprehin deshiren per ti ndihmuar edhe me tej, duke blere nje ushqim me teper (miell, shqer, oriz apo makarona ).

Per kete falenderojme te gjithe klientet tane te mrekullueshem dhe ndihemi krenare si pjesmares te kasaj nisme.

 

{"wp_error":"The certificate issuer's certificate has expired. Check your system date and time."}