Eco Market te pallatet Delijorgji

Eco Market te pallatet Delijorgji

Një tjetër Eco Market hapi dyert në zonën pranë pallateve Delijorgji, gjatë shkurtit 2017. Me një sipërfaqe prej 1200 m2 dhe një staf prej 12 punonjësish, marketi mbetet një nga marketet më të mëdhenj në Tiranë.

Eco Market te Komuna e Parisit

Eco Market te Komuna e Parisit

Më 27 shkurt 2013, Eco Market hapte dyert e marketit te Komuna e Parisit, një nga pikat e para të hapura në qytetin e Tiranës. Me një sipërfaqe 280 m2 dhe një staf prej 9 punonjësish, marketi vazhdon aktivitetin edhe sot.  

Eco Market te Gjiri i Lalzit 1

Eco Market te Gjiri i Lalzit 1

Më 15 maj 2013, Eco Market hapte dyert e marketit të ri te Gjiri i Lalzit, në qendër të fshatit turistik Lura 1. Me një sipërfaqe 250 m2 dhe një staf prej 10 punonjësish, marketi vazhdon të jetë zgjedhja e preferuar për pushuesit.

Eco Market mbërrin te 21 Dhjetori

Eco Market mbërrin te 21 Dhjetori

Fillimi i qershorit 2013, shënonte edhe hapjen e marketit të ri te 21 Dhjetori, përballë konvikteve të Fakultetit të Inxhinjierisë së Ndërtimit, me një sipërfaqe 220 m2 dhe një staf prej 10 punonjësish.

Eco Market në Yzberisht

Eco Market në Yzberisht

Një pikë tjetër e hapur në qershor 2013, ka qenë edhe Eco Market në Yzberisht. Dyqani vazhdon të mbetet një nga pikat më të mëdha e më popullore me një sipërfaqe prej 520 m2 dhe staf prej 12 punonjësish.

Eco Market pranë rrugës së Kavajës

Eco Market pranë rrugës së Kavajës

Zgjerimi i rrjetit Eco Market vazhdon me hapjen e marketit të ri pranë rrugës së Kavajës. Me një sipërfaqe prej 380 m2, dhe një staf prej 11 punonjësish, marketi përbënte pikën e fundit të hapur gjatë vitit 2013.

Eco Market pranë Sheshit Wilson

Eco Market pranë Sheshit Wilson

Marketi i parë të hapte dyert në vitin 2014, ndodhej pranë një prej nyjeve jetësore të Tiranës, me një sipërfaqe prej 480 m2 dhe një staf prej 13 punonjësish.

Eco Market mbërrin në Fier

Eco Market mbërrin në Fier

Në tetor 2014, Eco Market çeli zyrtarisht edhe marketin e parë në qytetin e Fierit. Me sipërfaqen prej 570 m2 dhe një staf prej 12 punonjësish, marketi mbetet edhe sot një nga pikat më të mëdha të rrjetit Eco Market.

Eco Market tek Unaza e Re

Eco Market tek Unaza e Re

Një tjetër Eco Market hapi dyert në zonën e Yzberishtit, pranë Unazës së Re, gjatë nëntorit 2014. Me një sipërfaqe prej 540 m2 dhe një staf prej 12 punonjësish, marketi mbetet një nga marketet më të mëdhenj në Tiranë.

Eco Market në Laprakë

Eco Market në Laprakë

Një tjetër Eco Market çeli dyert në prill 2015. Pozicionuar në Laprakë, në një nga rrugët kryesore në dalje të Tiranës, marketi mbulon një sipërfaqe prej 80m2 pranë një pike karburanti dhe numëron një staf prej 4 punonjësish.

Eco Market te Rruga Fortuzi

Eco Market te Rruga Fortuzi

Një tjetër market ka hapur dyert në Tiranë, te Rruga Fortuzi, përballë Hotel Confort, gjatë muajit prill 2015. Me një sipërfaqe prej 350 m2, marketi numëron një staf prej 11 punonjësish.

Eco Market te Brryli

Eco Market te Brryli

Një tjetër Eco Market ka hapur dyert pranë zonës së Brrylit në Tiranë, gjatë muajit tetor 2015. Marketi mbulon një sipërfaqe prej 250 m2 dhe numëron një staf prej 10 punonjësish.

Market i ri te Komuna e Parisit

Market i ri te Komuna e Parisit

Gjatë fundvitit 2015, Eco Market rihapi dyert e marketit pranë Komunës së Parisit tek Kompleksi Kika. Me një siperfaqe prej 1,500 m2 dhe një staf prej më shumë se 30 punonjësish, marketi është tashmë pika më e madhe e rrjetit Eco Market.

Eco Market në Porcelan

Eco Market në Porcelan

Zgjerimi i rrjetit Eco Market vazhdon me hapjen e marketit të ri pranë Porcelanit. Me një sipërfaqe prej 400 m2, dhe një staf prej 9 punonjësish.

Eco Market te Medrese

Eco Market te Medrese

Fundi i Shtator shënon edhe hapjen e pikës Eco Market pranë Medreses. Me një sipërfaqe prej 250 m2 e një staf prej 6 punonjësish, marketi vijon të jetë një nga pikat më aktive.

Eco Market te Gjiri i Lalzit 2

Eco Market te Gjiri i Lalzit 2

Më 01 Qershor 2018, Eco Market hapte dyert e marketit të ri te Gjiri i Lalzit 2, në qendër të fshatit turistik Lura 2. Me një sipërfaqe 200 m2 dhe një staf prej 6 punonjësish, marketi vazhdon të jetë zgjedhja e preferuar për pushuesit.

Eco Market te ish-Badriklo

Eco Market te ish-Badriklo

Më 16 dhjetor 2017, Eco Market hapte dyert e marketit në qytetin e Durrësit. Me një sipërfaqe 250 m2 dhe një staf prej 6 punonjësish, marketi vazhdon të mbetet një nga pikat më popullore për blerjet konsumatore.