Njoftim për Vizitorët tanë:

Aktualisht po kryejmë mirëmbajtje për të përmirësuar faqen tonë të internetit. Kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim dhe vlerësojmë durimin tuaj.

Ndërkohë, ju ende mund të vizitoni dyqanin tonë online. Vetëm shtypni butonin më poshtë për të vazhduar blerjen.

Për informacione na kontaktoni në:

Eco Market, Rruga Dytësore Vorë, Autostrada Durrës-Tiranë, Tirana, Albania