Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611
Pozicion vakant – Menaxher Blerjesh

Pozicion vakant – Menaxher Blerjesh

Permbledhje e Detyrave te Punes: Menazheri i Blerjeve planifikon, ekzekuton, koordinon dhe finalizon projektet sipas planifikimeve paraprake dhe duke respektuar afatet kohore. Detyrat: Implementon, menaxhon dhe kontrollon politikat komerciale te komapanise, per...
{"wp_error":"The certificate issuer's certificate has expired. Check your system date and time."}