Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Solidariteti per ushqim

Ecomarket, ne ndihme te familjeve ne nevoje ka bashkepunuar me FoodBank Albania per te kontribuar sadopak ne miresine e ketyre famijve. Ne cdo market Eco jane pranuar organizatore te ketij institucioni te cilet me ndihmen dhe vullnetin e tyre kan mbledhur ndihma....
1 Qershori me i sinqerte!

1 Qershori me i sinqerte!

Prej kohësh Eco Market mbështet fëmijët me Sindromën Down. Në festën e 1 qershorit është bërë pjesë e festimeve të fëmijëve me këtë sindromë. Gjatë saj janë shpërndarë dhurata nga punonjësit posaçërisht për këta fëmijë. Mbështetje të tilla Eco Market premton se do t`i...
Ne ndihme te DSA

Ne ndihme te DSA

Ecomarket mbeshtet Down Syndrome Albania. Per te ndihmuar ne te ardhmen dhe shendetin e ketyre femijeve Ecomarket ka krijuar mundesine per nje kend me lule te ardhurat e se ciles shkojne per Down Syndrome Albania. Blini nje lule dhe kontribuoni ne kete kauze. Te...
Shorteu ECO

Shorteu ECO

Eco Shorte aktive 1 Maj – 30 Qershor. Blini nje nga produktet ELKA ose LUFRA dhe ju beheni pjese e ketij shorteu me 25 Dhurata. Me date 1 Korrik behet hedhja e shorteut tek Eco Market Kompleksi Kika ora 18:00. Kuponat e blerjes se produkteve do te hidhen ne nje...