Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Eco Market ka qenë një prej përkrahësve lokalë të panairit “Mediterran Food & Drink Festival”, zhvilluar pranë Expo City në periudhën 12-15 nëntor.

Festivali synonte të festonte ushqimet dhe pijet vendase e të rajonit dhe të promovonte gjerësisht traditën e shijen mesdhetare. Eco Market, në rolin e një prej zinxhirëve lokalë më të mëdhenj të shitjes me pakicë, dhuroi kontributin unik për të gjithë vizitorët e panairit falë gamës së gjerë të produkteve.

Në vijim ju ftojmë të shfletoni disa foto nga stenda Eco Market në panair.

 

 

Links: