Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611
Patëllxhan të pjekur me parmixhano

Patëllxhan të pjekur me parmixhano

Në një enë bëni gati copat e prera të bukës. Hidhni në një tigan 1 lugë gjelle vaj dhe nxeheni në nxehtësi mesatare. Shtoni copat e bukës dhe skuqini për 5 minuta derisa të marin ngjyrë te artë. Bashkojmë djathin parmixhano me kripë dhe piper dhe e lemë mënjanë. Në...
Djath i pjekur në furrë

Djath i pjekur në furrë

● 250 g djathë i bardhë ● 500 g domate të vogla (pomodorini) ose domate të prera në kubikë të mëdhenj ● 1 grusht ullinj pa bërthamë ● 200g bukë e zezë, e prerë në kubikë jo shumë të vegjël ● vaj ulliri ● gjethe borziloku ● kripë sipas shijes Përgatitja: Ndezim furrën...
Kunguj me vezë

Kunguj me vezë

Për të përgatitur kunguj me vezë nevojiten : 4 kunguj 1 qepë 1 domate 4 vezë Aiba 2 thelpinj hudhre vaj Eco piper i zi kripë Përgatitja : Në një tenxhere hidhni vajin e ullirit. Sipër shtoni qepët e grira, kungujtë e grirë në trashësinë e gishtit, domatet e grira kub,...
Patate të pjekura në furrë

Patate të pjekura në furrë

Përbërësit: 4 patate të mëdha 100gr djath parmixhano të grirë gjalpë kripë piper, majdanoz -Qërojmë patatet duke i prerë në feta shumë të holla me ndihmën e një thike apo një qëruese patatesh. I vendosim në një enë të thellë . -Lyejmë me gjalpë një tavë të...
Supë Verore

Supë Verore

Përbërësit: 6 qepë 40 gram gjalpë 1 lugë gjelle miell ½ lugë çaji kripë 500 ml lëng pule 250 ml qumësht 3 të verdha veze 2 domate 2 speca te grira holle pak spec djegës 2 lugë gjelle majdanoz i grirë Kripë Piper i zi Përgatitja: Shkrini gjalpin në një enë në...