by Alma Plaku | Jun 29, 2021 |
Në një enë bëni gati copat e prera të bukës. Hidhni në një tigan 1 lugë gjelle vaj dhe nxeheni në nxehtësi mesatare. Shtoni copat e bukës dhe skuqini për 5 minuta derisa të marin ngjyrë te artë. Bashkojmë djathin parmixhano me kripë dhe piper dhe e lemë mënjanë. Në...
by admin | Aug 25, 2017 |
Përbërësit: 4 patate të mëdha 100gr djath parmixhano të grirë gjalpë kripë piper, majdanoz -Qërojmë patatet duke i prerë në feta shumë të holla me ndihmën e një thike apo një qëruese patatesh. I vendosim në një enë të thellë . -Lyejmë me gjalpë një tavë të...
by admin | Jul 28, 2017 |
Përbërësit: 6 qepë 40 gram gjalpë 1 lugë gjelle miell ½ lugë çaji kripë 500 ml lëng pule 250 ml qumësht 3 të verdha veze 2 domate 2 speca te grira holle pak spec djegës 2 lugë gjelle majdanoz i grirë Kripë Piper i zi Përgatitja: Shkrini gjalpin në një enë në...