Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611

Rregullore Karta Eco

VEMENDJE! Programi i Ri i Besnikërisë, Karta “ECO”! Të Nderuar Klientë, Duke filluar nga 1 Qershor 2019 do të hy në zbatim Programi i Ri i Besnikërisë, Karta “ ECO”. Ky Program është krijuar për të identifikuar dhe shpërblyer klientet besnikë. Përfitimet tuaja do të...
Pozicion vakant – Menaxher Dyqani ne qytetin e Durresit

Pozicion vakant – Menaxher Dyqani ne qytetin e Durresit

Përgjegjësitë: Plotëson kërkesat operacionale te dyqanit ben planifikimin dhe caktimin punonjësve; sipas rezultateve te punës. Kujdeset per stafin me rekrutimin, përzgjedhjen, orientimin dhe trajnimin e punonjësve. Ndjek rezultatet e punes te stafit ne dyqan duke i...
Pozicion vakant – Punonjës marketi

Pozicion vakant – Punonjës marketi

Rrjeti i Marketeve Ecomarket jep mundesi punesimi per punonjes ne pozicionet e meposhtme : Kasiere Punonjese Banaku Sistemues Aplikuesit te kene te pakten 1 Vit eksperience ne fushen e pozicionit per te cilin do te aplikojne. Per te aplikuar per kete mundesi...
{"wp_error":"The certificate issuer's certificate has expired. Check your system date and time."}