Warning: A non-numeric value encountered in /home/ecomarke/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5611
Pozicion vakant – Menaxher Dyqani ne qytetin e Durresit

Pozicion vakant – Menaxher Dyqani ne qytetin e Durresit

Përgjegjësitë: Plotëson kërkesat operacionale te dyqanit ben planifikimin dhe caktimin punonjësve; sipas rezultateve te punës. Kujdeset per stafin me rekrutimin, përzgjedhjen, orientimin dhe trajnimin e punonjësve. Ndjek rezultatet e punes te stafit ne dyqan duke i...
Pozicion vakant – Punonjës marketi

Pozicion vakant – Punonjës marketi

Rrjeti i Marketeve Ecomarket jep mundesi punesimi per punonjes ne pozicionet e meposhtme : Kasiere Punonjese Banaku Sistemues Aplikuesit te kene te pakten 1 Vit eksperience ne fushen e pozicionit per te cilin do te aplikojne. Per te aplikuar per kete mundesi...
Pozicion vakant – Menaxher Blerjesh

Pozicion vakant – Menaxher Blerjesh

Permbledhje e Detyrave te Punes: Menazheri i Blerjeve planifikon, ekzekuton, koordinon dhe finalizon projektet sipas planifikimeve paraprake dhe duke respektuar afatet kohore. Detyrat: Implementon, menaxhon dhe kontrollon politikat komerciale te komapanise, per...
{"wp_error":"The certificate issuer's certificate has expired. Check your system date and time."}